Ledige stillinger

Ledige stillinger

Har du lyst til at arbejde i en af Privatskolen Nakskovs afdelinger, så har du muligheden for at sende en uopfordret ansøgning til Privatskolen Nakskov. Du kan også komme på besøg og få en snak med en ledelsesrepræsentant.

Du er meget velkommen.

Lige nu søger vi:

 

Se jobopslaget nedenfor.

 

 

pædagoger / pædagogmedhjælpere til skole og SFO

 

Privatskolen søger pædagog eller en pædagogmedhjælper til SFO og skole

Har du mod på udfordringer, en travl hverdag og nogle fantastiske børn og voksne, så søger Privatskolen Nakskov en pædagog eller en pædagogmedhjælper pr. 1/8 2024.

Med udgangspunkt i læring, nærhed, dannelse og fællesskab gør vi os umage for at skabe den bedste ramme for vores elevers trivsel og faglige udvikling. Vi lægger stor vægt på at skabe gode overgange – både i det daglige mellem skole og SFO, men også gennem SFO og skoleliv ved skift fra børnehave til førskole, skole og SFO.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med høj faglighed og godt arbejdsmiljø, hvor du vil have gode muligheder for at sætte dit eget præg på dagligdagen samt bidrage ind i både skole og SFO.

Der er tale om en stilling på 37 timer, hvor ansættelsesforholdet vil være fordelt med 45% som lærer i skolen og 55% som pædagog i SFO. Funktionen i skolen vil primært være som støtte i de yngste klasser. Privatskolen Nakskov har 385 elever fordelt på 0. – 9. klasse. Vi har ligeledes en integreret daginstitution med plads til 90 børn.

Skolens SFO er et tilbud til vores elever fra 0.kl til 4.kl. SFO’en har pt. 170 børn tilknyttet.

Generelt for skolen og SFO’en kan siges, at vi har et engageret personale, fantastiske børn og forældre som bakker op om skolen og deres børns hverdag.

Vi lægger vægt på:

  • at du har erfaring med at arbejde med børn
  • at du er en positiv ildsjæl der brænder for at arbejde med børn fra 6-årsalderen
  • at du er interesseret i at indgå i samarbejdet med forældre og kollegaer omkring børnenes trivsel og udvikling
  • at du er idérig, energisk og initiativrig og har lyst til at planlægge og udføre aktiviteter for børnene i samarbejde med det øvrige personale.
  • at du har et menneskesyn båret af tillid, respekt og humor.

Vi kan tilbyde:

  • en engageret og faglig dygtig personalegruppe
  • et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, hvor der arbejdes på tværs af faggrupper.
  • en SFO hvor børnenes sociale udvikling er i højsæde og hvor vi respekterer og lytter til hinanden.
  • en skole/SFO hvor tolerance og medbestemmelse er vigtige begreber
  • en skole/SFO hvor der ikke er langt fra ide til handling

For yderligere information – se vores hjemmeside www.privatskolen-nakskov.dk eller kontakt skoleleder Henrik Christensen 29908722/ Viceskoleleder Anette Borggaard 26741408/ SFO-leder Patrick Johansen 28742579.

Ansøgningsfrist er fredag den 24. maj klokken 8.00. Samtalerne vil løbende finde sted, så skynd dig at sende en ansøgning.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest.

Ansøgningen sendes leder@privatskolen-nakskov.dk og vil blive behandlet fortroligt. Ansøgninger sendt via Facebook vil ikke komme i betragtning.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem BUPL, FSL og Danmarks Private Skoler.